Massage

In ons vaak drukke bestaan is het moeilijk om een goede balans te vinden tussen spanning en ontspanning. Vaak zorgen we beter voor de mensen om ons heen dan voor onszelf. Wat dit met ons lichaam doet, merken we vaak pas als er bepaalde functies beginnen te haperen.

Massage is een weldaad voor lichaam en geest.

Er zijn genoeg redenen te bedenken om eens tijd vrij te maken voor massage.
Het is fijn als je na een massage geen drukke dingen meer op je programma hebt staan, maar even heerlijk kunt nagenieten.

Om de losgekomen afvalstoffen makkelijker af te voeren is het belangrijk om na de massage extra water te drinken.

Hotstone Massage

Intense diepe warmte massage met warme stenen (45-50°C) die onze bloed- en lymfe circulatie stimuleert. Werkt ontgiftend en reinigend en draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam. Zorgt voor een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning.

25 minuten - € 32.50

Kruidenstempel

Ontspannende rug/nek/schoudermassage met warme op maat gemaakte kruidenstempels. Door de warmte van de stempels dringen de kruiden goed door in het onderliggende spierweefsel.

25 minuten - € 30,00

Arnica Rug Ritueel

Loslaatbehandeling voor Rug-Nek-Schoudergebied. Arnica Compres voor handen en voeten stimuleren de doorbloeding. Ontgiftende rode kleipakking helpt om spanningen en afvalstoffen los te laten. Het Chou Ritueel (Energetische hoofdhuid-haarmassage) maakt je hoofd leeg en zorgt voor diepe ontspanning. Een warm compres voor de rug gevolgd door een stevige doch zachte massage met warme Arnica olie laten de laatste restjes spanning verdwijnen.

45 minuten - € 46,00

Rug-Nek-Schouder

Losmakende massage met warme olie. Ideaal bij vastzittende spieren of gewoon als ontspanning.

25 minuten - € 25.00

Energetische Massage

Een Energetische massage is opgebouwd uit rustige en zachte grepen en werkt door op het hele lichaam. Het ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Daarnaast stimuleert deze massage de lymfestroom en werkt ook positief op onze chakra’s.

30 minuten - € 30,00
60 minuten - € 60,00

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een ontspannende massage via de reflexpunten in de voet.
Deze reflexpunten corresponderen met gebieden/organen in het lichaam. Door deze te masseren krijgt u dus in principe een volledige lichaamsmassage.

30 minuten - € 30,00

Klankschaal Massage

Deze zeer bijzondere massage werkt harmoniserend en zorgt voor een diepe ontspanning. Het is een combinatie van op maat gemaakte kruidenstempels en de indrukwekkende mooie klank van de klankschaal die afkomstig is
uit het Himalaya gebied.
De schaal wordt in trilling gebracht en bij en over het lichaam bewogen. De trillingen hebben een positieve invloed op onze lichaamsprocessen, en kunnen diep liggende blokkade`s vrij maken zodat de energie weer kan gaan stromen.

60 minuten - € 60.00

Kadobon

Ben je op zoek naar een speciaal kado voor iemand wat echt voor de persoon zelf is.
Geef een kadobon voor een behandeling naar keuze of een bepaald bedrag.
Ze worden mooi ingepakt. Succes verzekerd.

Elk gewenst bedrag of behandeling