Ons lichaam bestaat naast onder andere spieren, botten en bloedvaten ook uit een energetisch systeem.
Deze energie "loopt" door onze meridianen. Als deze energiebanen verstopt raken dan kun je dat vergelijken met een ongeluk op de autosnelweg, alles stagneert en er kunnen flinke problemen ontstaan. Dat willen we dus niet.

Reiki

Reiki is een manier van handoplegging waarbij helende en liefdevolle energie vanuit de Kosmos wordt doorgegeven via de handen van behandelaar naar het lichaam en de aura van de ontvanger. Het werkt op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.

30 minuten - € 28,00

Magnetiseren

Het geven van (genezende) energie. Brengt je weer in balans, helpt bij het opruimen van blokkades, laat de energie in je lichaam weer stromen. Tijdens een sessie worden alle chakra’s ingestraald met energie en je energiehuishouding krijgt een oppepper.
Werkt op zowel je fysieke lichaam als je aura.

30 minuten - € 28,00
45 minuten - € 46,00
60 minuten - € 55,00

Access Bars®

Tijdens een Access Bars® sessie worden 32 punten op het hoofd zacht aangeraakt. Het aanraken van deze punten brengt een energetische stroming op gang waardoor vastzittende oordelen, emoties en conclusies die in je hoofd waren opgeslagen worden uitgenodigd om los te laten. Een Access Bars® sessie wordt vaak vergeleken met het defragmenteren van de harde schijf in je computer.

60-75 minuten - € 55,00

Sensi Therapie

Momenteel volg ik de opleiding Sensi Therapie. Dit is een combinatie van diverse therapien die erop gericht zijn om de mens in zijn totaal te behandelen.
Er wordt gekeken naar fysieke en emotionele blokkades maar ook naar allergieen en tekorten. Dit wordt gemeten met de Biosensor.
Door midden van diverse massagetechnieken en edelstenen en remedies wordt het proces op gang gebracht.
Tijdens de opleiding worden we geacht 55 oefenclienten te behandelen. Lijkt het je leuk om hiervoor beschibaar te zijn, laat het me dan weten.