Energetische Voorjaarsschoonmaak

Jaaa... het is bijna lente!

De vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt en de natuur komt weer tot groei.
En hoe is het met jou?

Zit je lekker in je vel of kun je wel een extra boost gebruiken?
Vaak voelen we ons letterlijk een beetje zwaar na de winter. We hebben meer binnen gezeten en zijn meer in onszelf gekeerd geweest.


Maar in de lente mag alles weer gaan stromen. Komt er weer ruimte voor nieuwe dingen. Hoe mooi zou het zijn om de lente te beginnen met frisse energie?


Boek nu de Energetische Voorjaarsschoonmaak en laat jouw energetisch systeem opruimen en in balans brengen.
Wat gaan we doen?

We maken eerst het hoofd leeg met de inmiddels welbekende hoofdhuid-haarmassage. Daarna volgt een heerlijke reiniging van het gezicht en brengen we een verfrissend masker aan. Terwijl dit masker zijn werk doet breng ik door middel van magnetiseren jouw chakra's weer in balans. Hoe wordt het nog mooier?


Je gaat naar huis met een leeg hoofd, een frisse huid en meer rust en ruimte in je lichaam.


https://widget.onlineafspraken.nl/consumer/booking/book/key/oenc16uggy65-eefa04/at/102636/st/0/ln/3/l/11111/t/38c/f/e0c0012/c/aaceac,000,000,000,aaceac,fff,90,959595/s/500_1500/o/theme:advanced,dp:modern,interval:week/exclude/mobiledetect/output/html


Laat de lente maar beginnen!
Deze Energetische Voorjaarsschoonmaak boek je tot en met 30 april voor € 60,00.Vier dus samen met mij de lente en boek snel jouw plekje.Access Bars® Class 24 april 2019

De volgende Access Bars Class staat alweer gepland!

Een Access Bars® sessie is zeer geschikt voor mensen die veel piekeren, vast zitten in bepaalde patronen, mensen met veel stress, voor AD(H)D'ers, maar ook voor mensen die moeite hebben om van zichzelf te houden, moeite hebben met ontvangen (van materiele dingen maar zeker ook van liefde), mensen met migraine, mensen die leven met angsten en trauma's. Veel dingen in je leven zullen makkelijker gaan omdat je bewust of onbewust beperkende overtuigingen hebt losgelaten.

Op woensdag 24 april aanstaande (in de schoolvakantie) leer ik je op de prachtige locatie De Schaapshoeve in Langenboom in 1 dag hoe je moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los kunt laten en dus ook hiermee je familie of vrienden kunt helpen.

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd die staan voor een bepaald gebied in je leven. Denk aan geld, vreugde, verdriet, sexualiteit, creativiteit, heling, tijd en ruimte enz. In elk van deze gebieden kun je (vaak onbewust) overtuigingen hebben vastgezet die je beperken in het leven van je mooiste leven.

Tijdens een Bars behandeling laat je deze beperkende overtuigingen op een zachte manier los. Er komt meer ruimte, meer helderheid en meer rust.

We starten deze dag met het kijken van een video gemaakt door de uitvinders van Access Consiousness Gary Douglas en Dain Heer. Zij laten zien hoe een behandeling in zijn werk gaat.

Daarna gaan we zelf aan de slag. Je mag 2 behandelingen geven op je mede cursisten en je ontvangt zelf ook 2 behandelingen. Je krijgt een uitgebreide manual en een geplastificeerde kaart waarop de handposities duidelijk staan aangegeven.

Na deze dag mag je jezelf Bars Practitioner noemen wat wil zeggen dat je indien gewenst ook behandelingen mag geven tegen een vergoeding.

Een Bars behandeling is voor bijna iedereen een waar kado, maar zeker voor mensen die veel in hun hoofd leven is het een geschenk uit de hemel. Denk ook aan hoogsensitieve kinderen die vaak een heleboel op pikken en diep over alles nadenken.

En hoe wordt het nog beter dan dit? Kinderen tot 15 jaar mogen gratis meedoen met een betalende volwassenen. Kinderen pikken deze techniek supersnel op en zijn meesters in het geven van behandelingen.

Kom jij samen met ons op 24 april 2019 beginnen aan deel 2 van je leven? Schrijf je nu in via info@goedinjeenergie.nl. We verblijven de hele dag op een geweldige locatie in het prachtige Brabantse Landschap.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn 300 euro, inclusief materiaal, lunch, koffie, thee en zoute en zoete versnaperingen.

Kinderen tot en 15 jaar doen gratis mee; 16 &17 jarigen betalen 150 euro. Deze prijs geldt ook wanneer je de Class voor de tweede keer doet.

Ik verheug me er nu al op je om je op 24 april te ontmoeten.

Mocht je nog vragen hebben dan mag je altijd contact opnemen via info@goedinjeenergie.nl of 0485-455747.