Een Access Bars® sessie is zeer geschikt voor mensen die veel piekeren, vast zitten in bepaalde patronen, mensen met veel stress, voor AD(H)D'ers, maar ook voor mensen die moeite hebben om van zichzelf te houden, moeite hebben met ontvangen (van materiele dingen maar zeker ook van liefde), mensen met migraine, mensen die leven met angsten en trauma's. Veel dingen in je leven zullen makkelijker gaan omdat je bewust of onbewust beperkende overtuigingen hebt losgelaten.

Ik geef regelmatig Access Bars Classes waar je deze mooie techniek zelf kunt leren. In 1 dag leer je hoe je moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los kunt laten en dus ook hiermee je familie of vrienden kunt helpen. We werken in kleine groepjes van maximaal 4 personen.

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd die staan voor een bepaald gebied in je leven. Denk aan geld, vreugde, verdriet, sexualiteit, creativiteit, heling, tijd en ruimte enz. In elk van deze gebieden kun je (vaak onbewust) overtuigingen hebben vastgezet die je beperken in het leven van je mooiste leven.

Tijdens een Bars behandeling laat je deze beperkende overtuigingen op een zachte manier los. Er komt meer ruimte, meer helderheid en meer rust.

We starten deze dag met het kijken van een video gemaakt door de uitvinders van Access Consiousness Gary Douglas en Dain Heer. Zij laten zien hoe een behandeling in zijn werk gaat.

Daarna gaan we zelf aan de slag. Je mag 2 behandelingen geven op je mede cursisten en je ontvangt zelf ook 2 behandelingen.

Je krijgt een uitgebreide manual en een geplastificeerde kaart waarop de handposities duidelijk staan aangegeven.

Na deze dag mag je jezelf Bars Practitioner noemen wat wil zeggen dat je indien gewenst ook behandelingen mag geven tegen een vergoeding.

Een Bars behandeling is voor bijna iedereen een waar kado, maar zeker voor mensen die veel in hun hoofd leven is het een geschenk uit de hemel. Denk ook aan hoogsensitieve kinderen die vaak een heleboel op pikken en diep over alles nadenken.

En hoe wordt het nog beter dan dit? Kinderen tot 15 jaar mogen gratis meedoen met een betalende volwassenen. Kinderen pikken deze techniek supersnel op en zijn meesters in het geven van behandelingen.

Ben jij ook klaar om te beginnen aan deel 2 van je leven? Schrijf je nu in via info@goedinjeenergie.nl.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn 300 euro, inclusief materiaal, lunch, koffie, thee en zoute en zoete versnaperingen.

Kinderen tot en 15 jaar doen gratis mee; 16 &17 jarigen betalen 150 euro. Deze prijs geldt ook wanneer je de Class voor de tweede keer doet.

Wil je weten wanneer de volgende Class gepland staat of wil je graag samen met mij een datum plannen, neem dan even contact met me op.

Ik verheug me er nu al op om je te mogen ontmoeten.

Mocht je nog vragen hebben dan mag je altijd contact opnemen via info@goedinjeenergie.nl of 0485-455747.

Eerstvolgende classen:
25 januari 2020
28 februari 2020
25 maart 2020
28 april 2020
29 mei 2020
27 juni 2020