Wat is Access Consiousness®?

Het is een verzameling van praktische tools en technieken die je helpen om te kiezen en te veranderen in je leven wat jij wil veranderen. Het streven van Access is: Mensen in staat stellen te weten wat ze weten. Het gaat om het weten wat waar is voor jou en niet om het imiteren of nadoen van iemand anders. Access moedigt mensen aan en stelt ze in staat om te ZIJN. Het is het zijn van de energie die je werkelijk bent die het sterkste en meest krachtige effect in de wereld creëert.

All in Life comes with Ease, Joy and Glory!

Access Bars® Sessie

Tijdens een Access Bars® sessie worden 32 punten op het hoofd zacht aangeraakt. Het aanraken van deze punten brengt een energetische stroming op gang waardoor vastzittende oordelen, emoties en conclusies die in je hoofd waren opgeslagen worden uitgenodigd om los te laten. Een Access Bars® sessie wordt vaak vergeleken met het defragmenteren van de harde schijf in je computer.

Korte proefsessie - € 20,00
45 minuten - € 45,00
60-75 minuten - € 54,00

Access body process

Wat als je de beperkingen, die opgesloten zitten in je lichaam en het laten zijn wat het nu is, zou kunnen opheffen zodat het efficiënter kan werken en minder vatbaar is voor hetgeen de mensen hebben besloten dat nu het best mogelijke is? Hands-on lichaamsproces om deuren te openen naar energie die vraagt om ruimte.

60-75 minuten - € 55,00

Access bars® class

Leer in 1 dag de beginselen van Access Consiousness. Na deze dag kun je zelf Access Bars® Sessies geven aan familie, vrienden of in je eigen praktijk.
Je geeft 2 sessies en je ontvangt 2 sessies en gaat met een heleboel mooie informatie naar huis. (meer lezen)

1 dag - € 300,00
herhaling - € 150,00
kinderen t/m 15jr - gratis
16/17jr - € 150,00

Access Bars® Class 24 april 2019